Onze klanten spreken

Dhr. C.M. Groenhout

De schilders van Van Lubeek hebben perfect werk geleverd. Ze werken netjes en nauwgezet en het werk is van hoge kwaliteit.  Gemaakte afspraken worden goed nagekomen en het contact is beleefd en vriendelijk. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima. We  zijn erg blij met het werk dat geleverd is.

Dhr. C.M. Groenhout

Dhr. R Kuipers

Wij zijn netjes en vriendelijk geholpen door zowel de eigenaar van van Lubeek als door het personeel. Na het bedrijf gebeld te  hebben kwam de eigenaar nog de zelfde dag kijken. In die zelfde week hadden we de offerte al in de bus. De offerte is duidelijk  en overzichtelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als we nog eens iets moeten laten schilderen kiezen wij zo weer voor  de Regenboog van Lubeek.

Dhr. R Kuipers

Dhr. G.A. van Schijndel

Dit bedrijf geselecteerd via internet voor het uitbrengen van een offerte voor glas plaatsen op eerste verdieping.  Snelle reactie, goede prijs / kwaliteit verhouding. Serieus en professioneel bedrijf. Prettige mensen in de omgang.

Dhr. G.A. van Schijndel

Mw. Willemijn Edink

Vanaf het eerste, telefonische, contact tot en met het plaatsen van isolatieglas op een werkkamer was de service geweldig. Vriendelijk, kennis van zaken, nette afwerking en geen onduidelijkheden achteraf. Wanneer wij in de toekomst meer glas willen laten plaatsen, gaan wij zeker naar De Regenboog Schildersbedrijf Van Lubeek.

Mw. Willemijn Edink
Femina Sana

Dhr. Bult

“Schildersbedrijf de Regenboog Van Lubeek heeft gedurende ruim twee weken onze beneden- en bovenwoning geschilderd. Wij zijn zeer tevreden over het schilderwerk wat vakkundig en deskundig is uitgevoerd. Onze schilder Peter heeft zeer netjes en nauwkeurig gewerkt en is een aardige man! Alle afspraken zijn volledig nagekomen. We komen over een paar jaar zeker weer terug bij Van Lubeek!”

Dhr. Bult